Следва

Цветен принт и прохладно лято влизат в идеална комбинация

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Най-накрая и мъжете ще си имат най-любимо място за high class пазаруване...

All fashion преди 13 години

Сара Джесика Паркър в памет на Маккуин

Сара Джесика Паркър представи частта от наградите на Съюза на модните дизайнери в САЩ посветена на Alexander McQueen.

Роклята, която актрисата бе облякла бе направена специално за нея от новият дизайнер на лейбъла Сара Бъртър.

Паркър изглежда просто зашеметяващо в нея, едновременно женствено и стилно и толкова McQueen.

Postcard from Saint-Tropez от Гаранс Доре




Харесахме видеото на Гаранс Доре, в която е филмирала моменти от Couise шоуто на Chanel в Сен Тропе. В него можеш да видиш всички от моделите, през специалните гости до Карл, които игае петанк заедно с Баптист и Даян Крюгер. “Тук при Chanel няма VIP. Когато каним някого, ние наистина го каним. Всеки трябва да се чувства като у дома си”, казва Лагерфелд. И това наистина си личи във видеото.

И определено мислим, че е много по-добро от това на главния дизайнер на Chanel, може би му трябват няколко уроци по режисура при фотографката.

Stella McCartney spring 2011



Британската дизайнерка, Стела МакКартни представи колекцията си за ранната пролет (някои дизайнери наричат тези колекции resort, но като че ли ранна пролет ни е по-подходящо) на 2011 в Ню Йорк в началото на тази седмица. Колекцията е толкова нежна и стилна, абсолютно в стила на Стела. „Обичам ранната пролет, всичко отново се съживява. Мисля, че дрехите напълно го олицетворяват.” И ние харесваме, много.

Рекламните кампании на Calvin Klein за есен 2010



Лара Стоун доминира в последните кампании на Calvin Klein за есен 2010. Снимана в три фото-сесии от дуото Mert&Marcus. Моделът е главно действащо лице в снимките за линиите Calvin Klein Jeans, CK и основната линия на марката, които се простират от секси до елегантни точно в техния тон.

Жената на Net-a-porter най-накрая откри мъжа си



Най-накрая и мъжете ще си имат най-любимо място за high class пазаруване. Това ще ти осигурят от net-a-porter, точно 10 години след пускането на дамския еквивалент. Казват, че от януари вече ще имаш възможност да намериш Burberry, Lanvin, Balmain, YSL и много други от любимите. Е, започвай да спестяваш.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.