Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Принцеса Виктория и годеникът Даниел Уестлинг – кралски стил и земен чар

Идната събота престолонаследницата на шведския трон, принцеса Виктория ще се венчае за своя бивш фитнес...

Fashion преди 13 години

Идната събота престолонаследницата на шведския трон, принцеса Виктория ще се венчае за своя бивш фитнес инструктор Даниел Уестлинг на пищна церемония в столицата Стокхолм.

Какво обаче може да е по-вълнуващо от модните гледки, които неминуемо съпътсват всяка една аристократична сватба?

Познавайки безупречния и изискан вкус на принцеса Виктория можем да бъдем сигурни, че 19 юни, 2010г, ще остане в историята не само като празник на любовта, но и като пир на модата.

В очакване на голямото събитие нека си припомним защо стилът на престоланаследничката, ни кара да чакаме най-щастлия й ден с толкова голямо нетърпение.

Силният характер, интелигентността и естествен чар на Виктория са подчерани от силното й усещане за елегантност и женственост. Почитателка на Missoni, Alberta Ferretti и Oscar de la Renta, тя е любимка на модните редактори на стария континент.



Когато е забелязвана редом до своя обаятелен годеник, Виктория се превръща в истинско доказателство на теорията на Ив Сен Лоран, че най-красивото, с което една жена може да се облече е прегръдката на мъжа, когото обича.

Фееричната изтънченост на шведката кралска двойка е подплатена с голяма доза магнетизъм. За това и утре светът може ще бъде свидетел, че кралска венчавка, която ще олицетворява тези земни качества с истински аристократичен блясък.

На сватбената церемония утре ще присъства и българската аристокрация, царското смейство Симеон Втори Сакскобургготски и Маргарита Гомес. Ще бъде интересно и ще следим за подробности от сватбеното тържество.
 

More Fashion