Следва

Първият етап на конкурса "Моите летни находки" приключи. Какво предстои

Назаем взехме от Filthy Place "Houston, we've got a problem!"

"Не че съм изнервен. Не че мразя някого или му желая всичко най-лошо. Не че вярвам, че позитивизмът и свободното мислене ще победят света. Просто ако някой си позволява да критикува трябва да бъде готов и на обратното..."

All fashion преди 13 години

Не че съм изнервен. Не че мразя някого или му желая всичко най-лошо. Не че вярвам, че позитивизмът и свободното мислене ще победят света. Просто ако някой си позволява да критикува трябва да бъде готов и на обратното.

Ето така започва първата причина да се усмихнем днес, а именно последният пост в блога Filthy Place на Васил Щерев. Усмихнахме се, защото срещнахме подкрепа, за която сме искрено благодарни, иначе проблемите свързани с негативизма в коментарите в Sofia Street Style, които той изтъква никак не пораждат усмивки.

Продължавай да четеш...

Ако някой от вас не е влизал в Sofia Street Style мисля, че не води пълноценен живот. Вземайки предвид модните познания и стилистичните умения на голяма част от коментиращите сайтът си е чист наръчник на модния потребител.



Някои от user-ите се отвръщават, а други изпадат в потрес докато на трети визиите им идват прекалено постни и безвкусни. В същото време на някои други outfit-ите им се виждат прекалено “изтъркани” в чужбина. Много от потребителите пък коментират проблема с температурите и облеклото. Загрижени хора. Естествено не трябва да забравяме и ценните уроци по цветови съчетания, които някои от тях ни дават.



И докато някои от коментиращите употревяват думи като “трол” и “грозновата” аз бих искал да им кажа, че са невъзпитани и прости. Интересно ми е колко грозновати са хората зад повечето профили. Все пак злобничките хора са си грозновати. Съдържанието на някои от коментарите е до толкова лишено от смисъл и логика, че ми става интересно как хората зад тях въобще успяват да отворят браузър, та после и сайта. От друга страна тези хора са сякаш недоразвити или просто нямат социални контакти и са отхвърлени от обществото. Грубо а?



Идеята ми мили хора е, че когато критикувате трябва да бъдете малко по-внимателни защото иначе наистина изглеждате простички. Онези обувки не са “УЖАСНИ” – те просто не ви харесват. Онази брада не е “ГНУСНА” – тя просто не ви харесва. Онези дрехи не са “ИЗТЪРКАНИ” – те просто са актуални и красиви. Онова съчетание не е “БЕЗВКУСИЦА” – вие просто имате различен поглед върху нещата и бихте носили дрехите така или онака. Или просто си замълчете.





Не отделям от ценното си време просто за да изкажа недоволството си от негативизма на хората. Правя го, за да се опитам отново да подтикна човечеството към по-свободно мислене и по-малко “на мене да ми е лошо, ама на вуте да му е по-лошо”. И имам ясното съзнание, че съм способен на това.

А ние блаодарим и сме оптимисти, че с повече хора, които мислят така, скоро ще победим нетолерантността към индивидуализма и ще се радваме на все повече смели аутфити по улиците ни и все по-положително отношение.

More All fashion