Следва

"Трилър на машини" - филм на Hitachi

"Дамаск Тауър” – Архитектурното бижу с етикет Versace

На 25-ти Юни, Бейрут – Versace и DAMAC Properties – водеща компания в бизнеса с луксзони недвижими имоти...

All About Life преди 13 години

На 25-ти Юни, Бейрут – Versace и DAMAC Properties – водеща компания в бизнеса с луксзони недвижими имоти, обявиха разработването на престижна резиденция в Бейрут, която ще отвори врати през 2013г.

„Дамаск Тауър” – 30 етажна, изключително луксоза кула ще се издига в района „Солидарност”- един от най-популярните в столицата на Ливан. В сградата ще има луксозни частни апартаменти в комбинация с ексклузивни услуги – от спа съоражения до консиерж.



Всички общи части, уелнес и фитнес съоражения, както и основното лоби ще бъдат с интериор VERSACE HOME.

Санто Версаче, Президент на Versace S.p.A. каза: „Много сме развълнувани, че ще работим с DAMAC Properties по този престижен проект, за да създадем една от най-първокласните сгради на Бейрут. След „Томсън Пентхаус” в Шанхай, „Дамаск Тауър” ще бъде поредното изражение на VERSACE HOME начина на живот.

„Партньорството ни с Versace е резултат от еднаквите виждания на двете компании, които се събират, за да създадат едно от най-престижните здания в Бейрут, където изтънченият естетически вкус се оповава на стила Versace” – коментира Президентът на DAMAC Properties, Хюсеин Сайуани.

Той също така вярва, че партньрството с Versace представлява естественият прогрес на компанията му в контекста на знанията и опита, които натрупват в областта на изключително луксозните сгради.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.