Следва

Бански цветен, модерен и цял. Завръщане от 60-те

Таня Илиева отново се появи на Haute Couture дефиле, този сезон е в кожените интерпретации на Margiela

Вече не е изненада появата на Таня на ревютата Висша мода, когато миналия сезон тя взе участие в уникалните...

All fashion преди 13 години

Вече не е изненада появата на Таня Илиева на дефилетата Висша мода, когато миналия сезон тя взе участие в уникалните реюта на дизайнерите Алексис Мабил, Жорж Хобейка и Дани Атраче на Седмицата на висшата мода в Париж (24 - 28 януари 2010).

Колекцията на Maison Martin Margiela Hаute Couture FW 2010, където видяхме лицето на Таня за пореден път, в момента краси всеки блог в модното интернет пространство, а професионализмът на нашето момиче е неоспорим.

Колекцията на белгийското чудо се фокусира изцяло върху кожата като материя - крокодил, питон, норка, велур и обработена фина кожа, а всяка дреха  изглежда като Франкенщайн, съшит от различни водове материалии, но пък цялостната конструкция и детайлите си остават в класическия си вариант.

Цветовете са от всички нюанси на кафявото и бежовото, до любимото черно. Панталоните на Маржела са абсолютно минимизирани, тесни и с висока талия, а нагоре кожените якета и сака стигат до талията или до ханша.



Подробности за дните на Висшата мода в Париж очаквай да ти разкажем другата седмица, а дотогава се оглеждай за български лица на подиума.
 

More All fashion