Следва

Софийски потайности: Едно "Приятно и полезно" място

Да или не? Басейнът - добра алтернатива за градските хищници през лятото

Ако лятната ти почивка е планирана чак след месец, а температурите са с около 10 градуса по-високи от днешните, би ли се потопил идния уикенд в близкия и не толкова близкия открит басейн...

All About Life преди 13 години

Ако лятната ти почивка е планирана чак след месец, а температурите са с около 10 градуса по-високи от днешните, би ли се потопил идния уикенд в близкия или не толкова близкия открит басейн?

Вероятно първото, за което се замисляш, когато чуеш „басейн”, са хигиенните условия на мястото. Но добре знаем, че има по-луксозни и добре поддържани комплекси, които претендират 100% хигиена.

Освен това и плажовете не блестят, освен заради отразеното в песъчинките слънце, а моретата и океаните далеч не са най-чистите места на планетата.

В този ред на мисли да се потопиш в хладна вода, когато температура на въздуха е над 35 градуса, не звучи като толкова страшна алтернатива.

Ако не, можеш просто да се печеш на слънце цял ден, докато децата се пръскат с вода в детския басейн, което си е любимо изживяване за всеки мъник под 12 години. А и това си е най-готиното място за лятно парти в града и тук спор няма!

И така, често ли ходиш на градския басейн, за да се спасиш от жегата или стоически търпиш до лятната отпуска под климатика вкъщи? Добра алтернатива ли е басейнът според теб?

Да или Не?
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.