Следва

Дневна доза VINTAGE

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Очевидно някъде в пространството модните послания на Лейди Гага се пречупват много силно и накрая по линията на разваления телефон до феновете й достига неясен сигнал.

All fashion преди 13 години

Ако света ще разбира Лейди Гага така, то молим, нека се откаже от кариерата си

Очевидно, някъде в пространството, модните послания на Лейди Гага се пречупват много силно и накрая по линията на разваления телефон до феновете й достига неясен сигнал.

Молим, ако силата й на поп и модна икона ще става все по-силна и всеобхватна, то нека тя да се откаже докато е време, защото картинки като на снимката по-горе са вредни за здравето.

Така феновете на певицата я посрещнаха миналата седмицата преди спектакъла й в Madison Square Garden в Ню Йорк.

Жени без коса и с брада?!



Така изглеждаха моделите на Patrick Mohr от ревюто за колекцията му пролет лято 2011 по време на модната седмица в Берлин. Ясно е, защо не ни харесва, нали? Ако не друго поне привлече по-голямата част от вниманието на модната седмица върху себе си. А някой всъщност видя ли дрехите?

Вземи си къси панталони и получаваш наденички



Да, истина е, предлагат се само онлайн, всъщност предлагаха се, защото бяха в лимитирана серия от 45, която вече е разпродадена. The Wurst Outlier Shorts струваха $139.99 и към него клиентът получава две наденички, една сладка и една пикантна. Помислено е и за вегетарианците или просто за тези, които не искат наденици в джобовете си. За тях панталоните са на цена от $129.99.

И ние обмисляме пускането на рокли с кисело мляко, как ти се струва?

Плажните кърпи на American Apparel



Става дума за плажните кърпи на списанието BUTT, направени за American Apparel. Кърпите са в розово и черно с изобразени голи мъже върху тях, сред които художникът Браян Кени и порно звездата Арпад Миклос. Цената им е $45. Всъщност единственото хубаво у тях е, че част от средствата отиват за благотворителна цел. В такъв случай ситуацията ще е „Burn after buying.”

Тенденцията на "проскубаната" коса 



Във все повече фотосесии наблюдаваме едно неприятно явление - косата изглежда все по-зле. Обикновено оставя усещане за нездрава, изтощена и мръсна коса. Тази тук е от фотосесия във втория брой на VNFold, преди време ти показахме подобна и в ELLE, но примерите са много. Разбираме,  че е търсен ефект, но...все пак. Надяваме се да не се пренесе и по нашите улици. 

 

More All fashion