Следва

Красота в ретро блясък

We love: Безкрайните вълни в колекцията на Escada Sport

Пак е горещо и пак си мислиш за вода! А именно водата и различните форми, които приема, вдъхновяват дизайнерите...

All fashion преди 13 години

Пак е горещо и пак си мислиш за вода! А именно водата и различните форми, които приема, вдъхновяват дизайнерите от Ескада Спорт да създадат колекция от леки ефирни тъкани за горещото лято на 2010г.

Плисета като водни струи, набори като струйки топящ се лед, бродерии, които символизират вълничките в застинало езеро причинени от едри капки летен дъжд, драперии и къдри като морски вълни – всички „превъплъщения” на водата са намерили своето отражение.

Рокли, поли и блузи от жарсе, топове са обогатени с фини набори, ефектно загръщане, графични щампи и украса, поставена на ръка.

Трикотажните облекла са издържани в най-модерна линия – семпла кройка, но с богат десен или обшити с перли, както и уникални едро изплетени блузони и туники.

Богатият микс в колекцията предоставя динамични комбинации в ултра женствен и изискан стил подчинен на вибрациите на силната енергия, която излъчва.
 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.