Следва

Изящна наука за добрия коктейл: Класически Джордж Клуни с маслинка. Пардон, Мартини

Назаем взехме: Холандия безсилна пред секса

Става въпрос за това, че холандската полиция и паркови работници са безсилни пред страстта на своите...

All About Life преди 13 години

Култовото заглавие във Vesti.bg, ни накара да ти споделим материала на всяка цена!

Става въпрос за това, че холандската полиция и паркови работници са безсилни пред страстта на своите съграждани, които не се свенят да се отдават на любовни ласки на обществени места.

През последните месеци в традиционно разкрепостената страна се появи специфична сексуална мода - правенето на секс пред погледа на много хора, пише Vesti.bg.

Разгорещението от страстта двойки въобще не се смущават "да го правят" и на най-оживените места, предназначени за отдих, като например парковете.

Възмутени граждани, несвикнали с подобен ексхибиционизъм, буквално са затрупали с жалби полицията, призовавайки я да спре тази разюзданост.

Служителите на реда обаче  нямат никакви пълномощия, за да накажат нарушителите на обществения ред и морал - те нали са страната на неограничените правила. Та, може единствено да им направят забележка, макар че това едва ли ще спре любовните двойки и то в разгара на лятото, когато и страстите са най-горещи.

Шефът на парка обаче е призовал правителството да накаже "посегателите" на обществения ред, но това най-вероятно ще наруши концептуално политиката на разкрепостената държава.

Сложен казус им предстои на тези холандци.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.