Следва

Издай ни къде си в Читателски клуб ViewSofia. На море в Златни пясъци

Софийски потайности - Малки и големи съкровища от Индийските магазини

Докато разглеждахме писмата с летните находки на читателите ни за едноименния ни конкурс...

All About Life преди 13 години

Докато разглеждахме писмата с летните находки на читателите ни за едноименния конкурс, забелязахме тенденцията всички да превръщат т.нар. индийски магазини в свои лични малки съкровищници.

За да се убедим, че това наистина е така, излязохме и проверихме, дали тези места са наистина такива генератори на находки. Оказа се, че е вярно, особено в сезон, в който етно мотивите са основна тенденция.

В един индийски магазин можеш да откриеш почти всички летни тенденции – дантела, прозрачни материи, черно, бяло, червено, тюркоазено, цвят лавандула и телесен. Всичко срещу добра цена и десетина минути ровене.

Там винаги те посрещат щастливи хора, ухае приятно, малко като спа процедура в пещерата на Али Баба.

За да подкрепим думите си събрахме най-готините неща, които намерихме в краткия си тур из индийските магазини в центъра на столицата, но имай предвид, че тези места са наистина необятни и селекцията ни остава отворена за допълнения почти до безкрай.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.