Следва

Био Леден Летен... Чай

Кои списания си купуваш все още?

В днешно време Интернет и всички технологии, които по някакъв начин са свързани с него все по трайно и уверено се настанява в ежедневието ни...

All About Life преди 13 години

В днешно време Интернет и всички технологии, които по някакъв начин са свързани с него, все по-трайно и уверено се настанява в ежедневието ни. Едва ли някой днес може да си представи живот без Google вероятно наистина само баба ти няма личен профил във Facebook.

Интернет прави всичко по-лесно. Защо да разлистваш с часове двутомен немски речник, като знаеш, че някъде има онлайн или най-малкото със сигурност се предлага във формат от нули и единици. А някой пише ли още писма на хартия, не документи, а лични, като „Аз съм добре. Ти как си? В сряда съм в София. Нека се видим”, освен ако не го прави заради преживяването.

Изобщо Интернет и технологиите правят всичко лесно, удобно и достъпно, а хората сме мързеливи и нетърпеливи същества и предпочитаме блюдото да ни се сервира сдъвкано, но едновременно с това да си личат съставките и някой да ни влее в главата инструкциите за употреба.

От такива съображения вероятно Apple създадоха IPad (за пари няма да споменаваме). И изведнъж всички започнаха да ни убеждават, че така ще се четат книги, вестници и списания. За сметка на това във Франция се наблюдава тенденция сред младежите (10 - 17 години, точно във възрастта заслепена от "IПродуктите") да четат масово медии на хартиен носител.

Както и да го погледнеш обаче, когато цялата информация на света идва при теб почти в момента, в който се е случила, има ли смисъл да я четеш на хартия след поне 24 часа или пък месец, да не говорим за сезонните издания.

Затова решихме да те попитаме купуваш ли си още списания и ако да, сподели ни какво четеш в анкетата отляво.
 

Анкета

Кои списания си купуваш все още?

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.