Следва

Приятел Под Наем в Нужда се познава

Лили Иванова възроптала срещу фенове, които искали да чуят песните й на аванта

Лили Иванова разтърсила пловдивчaни, когато местните разбрали, че на концерта й в Летния театър в града...

Лица преди 13 години

Лили Иванова разтърсила пловдивчaни, когато местните разбрали, че на концерта й в Летния театър в града, отказала да пее пред онези, които се опитвали безплатно да се насладят на парчетата й, четем в lifestyle.bg.

По средата на една от песните си, тя просто казала "Край", когато видяла разгорещени фенове, наобиколили металните заграждения, които надавали ухо за някоя песен на Лили, ей така на aванта.

Лили тропнала с крак и близо две минути замлъкнала под предтекст, че хората, които не са си платили за билет, нямат право да гледат и слушат концерта й. После пък Примата се държала арогантно и с клетниците, които искали да си я щракнат за спомен, макар и с любителски апаратчета и телефони.

От какво се е притеснила естрадната икона повече - от това, че любителските кадри ще се появят в интернет чисти като сълза, без фотофилтри или, че никой няма да иска да купи професионалните й снимки за хиляди левове, когато интернет се напълни с физиономиите й на сцената!

И за двете има основания да се сърди!

За сметка на това обаче ние разполагаме с доста добри нейни кадри, в които Лили Иванова се изправя гордо пред нашия фотоапарат, без уговорки за специална обработка.

Но е факт, че Примата е изумила гостите на концерта с явното си пренебрежение към публиката!

Лили продължава да твори, а наскоро ни изненадва и с новия си репертоар - нова версия на най-големия хит на Ахат - "Черната овца", изпълнявана именно от музикалната легенда.

Оттогава тя често изпълнява хеви метъл хитът от края на 80-те ,при това с изричното съгласие на Ахат, които с удоволствие й дали благословията си.

Източник: Podtepeto.com

 

 

More Лица