Следва

Влогър срещу Блогър. Ожесточената борба за надмощие в интернет

Челси Клинтън прелестна в своята Vera Wang

Миналата седмица президентска снаха, тазседмица президентски зет. Само дето вторият е на американски и то..

Fashion преди 13 години

Миналата седмица президентска снаха, тазседмица президентски зет. Само дето вторият е на американски и то бивш Президент. А мащабите на САЩ си казват думата, когато става въпрос за сватбеното тържество. За разлика от скромното меню на родната Президентска венчавкаа, то на тази зад Океана е имало подвижни тоалетни с климатик.

В рокля на Vera Wаng, в шатра за милиони и сватбена торта за няколко хиляди единственото дете на 42-я американски президент Бил Клинтън и държавният секретар на САЩ Хилъри Клинтън се омъжи за младия и готин инвестиционен банкер Марк Мезвински.

Тя - дъщеря на влиятелни родители, той - евреин богаташ, син на влиятелни родители.

Челси е красава по американски. Много прилича на майка си не само по външен вид, но и по убеждения. По време на кандидатпрезидентската кампания на Хилъри Клинтън, Челси беше неотлъчно до нея и я подкрепяше с речи пред избирателите.

Родената през 1980 година Челси е кръстена на песен на Джони Мичъл „Chelsea Morning“, която вдъхновила семейство Клинтън за името на дъщеря им.

Бяла като сняг и с хубава ведра усмивка Челси е пример за доброто американско момиче от политически обвързано семейство, което на приличната възраст от 30 години се омъжва за американски хубавец, син на конгресмен и милионер.

Двамата вече съпрузи се познават от тийнейджърските си години и заедно следват в Станфордския университет. Сега те живеят в Ню Йорк. Марк работи за манхатънския хедж-фонд "Джи 3 Кепитъл" (G3 Capital), а пък скоро Челси завърши магистратура по обществено здравеопазване в Колумбийския университет.

Сватбената церемония в Рейнбек взе ума на целия свят, когато по изчисленияна медии тя струва между 2 и 3 милиона доилара.

Семейство Клинтън специално благодарили на хората от Райнбек, които приели сватбата. Твърди се, че онези, които са имали нещо против затворените пътища, са получили по бутилка вино от сватбената трапеза.

Сред гостите на тържественото събитие бяха бившият държавен секретар Мадли Олбрайт и дизайнерката на съвършената рокля Вера Уонг. Въпреки големият интерес, много неща от сватбата остават в тайна.
 

More Fashion