Следва

Милен Цветков обича агнешко. Ще се жени за 20-годишна

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Става въпрос за броя на английския Glamour за август, чиято корица Джесика краси.Не само, че е очевидно използването на какви ли не фотошоп похвати, но при това не е направено добре...

All fashion преди 13 години

Отново нескопосан фотошоп

Първо, да кажем, че по принцип харесваме Джесика Бийл, и сигурно тя не е виновна за това обработване на снимките, но положението наистина е много лошо. Става въпрос за броя на английския Glamour за август, чиято корица Джесика краси.

Не само, че е очевидно използването на какви ли не фотошоп похвати, но при това не е направено добре.

И всичко това в брой, в който Джесика говори за това как поддържа теглото си, за режима си на хранене и диетите си. Хм, голям резил.

Olga Estupinan, снимана от Dennis Golonka за Un-Titled Project



Наскоро създадената колаборация от артисти Un-Titled Project пусна в интернет пространството първия си проект. Идеята е по този начин да се публикуват кадри, които не са успели да влязат в списанията. Olga е изключително красива, най вече гола, но има нещо, което не е както трябва.

Като изключим, че работата на стилиста в случая се свежда до една шапка, най-лошо впечатление ни направи седналата поза. Кой сяда така? Явно много усилия са коствали да извие тялото си по този начин.

Иванка Тръмп със собствена колекция обувки



Дъщерята на великия Доналд Тръмп обяви, че ще пусне на пазара своя колекция от обувки, а по-късно и чанти. От 75 до 100 модела ще бъдат на пазара с цени от 80 до 140 долара, защото си струвало.

Тук обаче идват няколко въпроса. Кой би си дал парите за тези модели, чийто дизайн не е кой знае какво и изглеждат всеедно сме ги виждали някъде преди? И ще успее ли просто името на Иванка да ги продаде?

Celebrity треска за парфюми




Та, като заговорихме за известни личности, от септември ще можем да се насладим и на няколко аромата, с имената на Бийонсе, Бритни и Шакира. Те пускат на пазара нови аромати. Чудим се, защо е нужно всичко това, при положение, че тези парфюми са създадени с прекалено комерсиална цел и само за реклама на самите звезди.

И не мислим, че трябва всеки сезон да ни отрупват с нови и нови парфюми на ниски цени с имената си.

Емили Блънт на корицата на Elle UK



Признаваме, че Емили е прекрасна и изключително талантлива. Тя е лицето на септемврийският брой на Elle UK. Снимана от Matthias Vriens McGrath, Емили е облечена в рокля на Valentino и общо взето е от глава до пети в дантела. И точно това е, което ни притеснява.

Някак, има прекалено много дантела на снимката. Кара те да се стреснеш в първия момент на виждане. Ако не беше с дантелен чорапогащник, щеше да изглежда много по-добре.

 

More All fashion