Следва

Диляна Попова със своя собствена марка и бутик в София!

Милен Цветков обича агнешко. Ще се жени за 20-годишна

След като отпочина на Кваци и отпразнува преди броени дни 45-я си рожден ден, Милен Цветков вдига сватба със...

Fashion преди 13 години

След като отпочина на Кваци и отпразнува преди броени дни 45-я си рожден ден, Милен Цветков вдига сватба със своята избраница Ивета, която е само на 23 години.

Журналистът признал, че с нея се чувства много добре и „Явно одъртявам, защото вече и аз искам агнешко. Навремето се присмивах на дъртите пръчове, които си взимат много по-млада приятелка, но ето че и мен ме сполетя същото. Както философски казваше една приятелка: „На каквото съм се присмяла, това ме е стигнало“, та и аз така… Истината е такава, че с Ивета се чувствам прекрасно. Тя е жената, която ми помогна да изляза от депресията на уволнението ми от Нова телевизия“, споделил Милен.

Слуховете за женитбата са вече потвърдени от самия него, двойката е сгодена официално, сега само чакаме датата!

Честито на Милен и Ивета, да гледат само да не се явяват на участие в новото шоу на Нова тв, което ще се върти от септември "Истината за нас".

В него сгодени двойки ще се питат и разпитват един друг, докато разберат дали наистина са създадени един за друг. Въпреки че такава истина не би могла да разбере дори семейна двойка с 25 години мирно съжителство!



 

More from View Sofia

More Fashion