Следва

Да или Не на кръглите очила

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

След малко по-интензивно проучване се оказа, че чалга звездата носи тоалет, ушит от стилистите й по скица на Giorgio Armani, която бе правена специално за Лейди Гага за участието й в шоуто American Idol преди време...

All fashion преди 13 години

Кое е общото между Гага и Андреа се питаме за кой ли път

Когато видяхме снимката на Андреа се замислихме: „Хм, това сме го виждали някъде!” И се оказахме прави. След малко по-интензивно проучване се оказа, че чалга звездата носи тоалет, ушит от стилистите й по скица на Giorgio Armani, която бе правена специално за Лейди Гага за участието й в шоуто American Idol преди време.

И така, стилистите на Андреа твърдели, че решили да дадат живот на скицата, защото била за колекция Haute Couture и не била видяла бял свят. Дрън-дрън, та пляс! Не че обичаме Гага, но все пак, молим искрено бе-ге поп-фолк „звездите” да се вземат в ръце, може и в чужди, но експертни, и да направят нещо добро най-после.

Отново фотошоп пропуски, но този път от най-големите майстори



Скоро казахме, че харесваме есенно-зимната кампанията на Louis Vuitton и наистина е така. И Наталия, и Карън, и Кристи са очарователно красиви, но тук идва едно голямо "НО" с много удивителни. С голяма почуда и след щателно изследване на кадрите, иначе заснети от великия Стивън Мейзъл, установихме поредна фотошоп грешка.

Така, нека насочим погледите си към лявата ръка на Наталия (заградена с кръг), която тя нежно е поставила върху гърдите си. Ок, дотук супер, но не трябва ли огледалото, което отразява нея самата да показва точно същото? То май не мисли така. В огледалото същевременно виждаме същата тази ръка, но поставена доста по-надолу. Е, стана ясно.

Taryn Davidnson, снимана от Lee Broomfield за Elle UK September



Милата Taryn, какво се е случило с нея, къде е попаднала. Очевидно в неправилните ръце. Стайлингът на цялата сесия иначе е интересен и идеен, но нищо не може да ни накара да харесаме мръсната и ужасна коса, странните физиономии и ултра слабото и мръсно тяло на Taryn. Просто не е хубаво, кара те да да си кажеш: „Ох, какво са й сторили?”

Дейвид Бекъм става дизайнер



Силно ритащата половинка на Пош Спайс реши, че ще помогне на съпругата си в новото й начинание, свързано с модата. Този слух се разнесе миналата седмица в медийното пространство. Дейвид предвиждал да даде живот на мъжка линия, под лейбъла на съпругата си.

Скъпи Дейвид, защо? Това не е за всеки! Спри докато е време!

Скулптура на Дева Мария , облечена в Louis Vuitton



Е, ако Дяволът носи Прада, то очевидно Дева Мария носи LV. Какво клише. Скулпторът Франческо де Молфета показа това свое творение на скорошната си изложба в Италия. Каквато и да е идеята и каквото и да иска да внуши авторът, това си остава едно огромно богохулство, кич и клише.


 

More All fashion