Следва

Парис Хилтън отново в плен на любовта

Катето Евро се любува на кубинско агнешко

Катето Евро редовно посещава йога курсове, където три път седмично извива тялото си в източните пози...
 

Лица преди 13 години

Родната кинозвезда и бивша телевизионна водеща не си губи времето в летните жеги. Катето Евро редовно посещава йога курсове, където три път седмично извива тялото си в източните пози.

Свидетели разкриват, че актрисата не цели единствено извисяване на духа над материята, а по-скоро непрестанен контакт с инструктора. През няколко минути, Евро приканвала кубинския младеж, който да й обясни тънкостите в дишането, медитацията и заемането на пози.


Майсторът на източното изкуство и нов любимец на Катето Евро е с 15 години по-млад от нея. Той дошъл в България заради жена, но така и не останал с нея. Решен да остане в татковината ни, екзотичният младеж от страната на Фидел Кастро отворил йога студио, където да прилага познанията си.


Негови клиенти твърдят, че Катето Евро и инструкторът редовно пиели чай след уроците в заведението до салона. Кубинецът имал славата на плейбой, след като често излизал с негови ученички. Актрисата обаче задължала интереса на мачото, чието име не е известно.


Напоследък Катето Евро изостави медийните прояви и все по-рядко се показва в хайлайф средите. За сметка на това, звездата от „Оркестър без име” се отдала на хобито да отглежда цветя и зеленчуци в градината си. Иначе актрисата изглежда все по-подмладена и това сигурно се дължи на факта, че Евро предпочита по-младите мъже. Тя самата признава, че не намира нищо лошо в това, а и годините не й личат.


Катето Евро има син – Александър, който е обещаващ актьор и участва в сериала „Забранена любов”, но бракът й сякаш не върви, заради честото свързване на актрисата с по-млади мъже.
 

More Лица