Следва

NoteBook - аксесоар за всеки повод

Рок легенда и принцеса обсъждат модата в Копенхаген

Лиъм Галахър от Oasis, който беше избран за най-добър фронтмен в света от списание Q..

All fashion преди 13 години

Той е бивш член на една от най-успешните рок банди в Англия и е известен с модерната си бийтълс прическа, влечението към дрогата и пиперливия си език. Тя е принцеса, при това истинска. Родена е в Австралия и прекарва повече от времето близо до съпруга си – принцът на Дания Фредерик.


Лиъм Галахър от Oasis, който беше избран за най-добър фронтмен в света от списание Q и датската принцеса Мери стояли непрестанно един до друг по време на Модното изложение в Копенхаген. Първоначално, Галахър плахо подал ръката си на принцесата, която отговорила на приветствието на рокера с красива усмивка.


Бившият фронтмен на Oasis, неговата странна хипи прическа и принцеса Мери обсъждали фешън тенденциите, любувайки се на ревютата. Кралската особа разговаряла с Галахър главно за новата му модна линия, наречена Pretty Green.


Колекцията, която е кръстена на песен, предлага мъжки облекла като костюми, палта, дънки и връхни облекла. Рокерът споделил на благородната датчанка подробности около бутика си в Лондон, който отворил врати 30 юли 2010 г.


От своя страна пък, принцесата се похвалила на Лиъм, че очаква близнаци. Щастливата майка зарадва поданиците си с радостната вест чрез официално обръщение. Иначе, тя и принц Фредерик имат две деца – момче на 4 години и малка принцеса на 3 години.
 

More All fashion