Следва

Мода a la Bulgare…

NoteBook - аксесоар за всеки повод

Безспорен факт е, че най-добрия бизнес аксесоар е лаптопа. Той обаче трябва да е малък, красив и от последно поколение. Да използваш стар компютър е като да изпращаш телеграма по пощата вместо емейл с цветна картичка...

All fashion преди 13 години

Безспорен факт е, че най-добрия бизнес аксесоар е лаптопа. Той обаче трябва да е малък, красив и от последно поколение. Да използваш стар компютър е като да изпращаш телеграма по пощата вместо емейл с цветна картичка.
Notebook-ът се превръща първия аксесоар, неизменна част от аутфита в ежедневието. Хубавото е, че пасва на всеки стил.


НР представи новото си портфолио от потребителски мобилни компютри HP Pavilion и HP Mini. Ноутбуците се отличават със силен акцент върху външния вид и модерния дизайн, допълвани от традиционната за марката висока функционалност. В крак с утвърждаващата се тенденция за съчетаване на мода и технологии, компютрите бяха показани на ревю с участието на световните марки Miss Sixty и Energie.



Заедно с напълно обновените серии за първи път на българския пазар HP представи и моделa от по-висок клас - Pavilion dm4. Устройството съчетава стил, ефективност и мобилност, за да предложи на клиентите моден ноутбук, който задоволява всички техни нужди.



При създаване на новите модели НР лансира философията „MUSE” (Материали, Употреба, Сетивност и Преживяване/Мaterials, Usability, Sensory appeal, Experience).



Тя обединява използването на разнообразни материали и технологии за постигане на ефектен външен вид, лесна употреба, комбинация от ръчно изработени елементи за привлекателен дизайн и интуитивни приложения за по-приятно преживяване.



Изрисуваните корпуси, приятните на допир материи и смесицата от висококачествени материали създават стилен и изчистен вид, който се вписва във всекидневието на потребителите.



Тези компютри могат да се персонализират с избор от 12 ексклузивни „тапета”, създадени от добре познати творци от целия свят.
 

More from View Sofia

More All fashion