Следва

Vintige Рокля

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Дали защото обожаваме Dazed & Confused или пък плетивата изглеждат страхотно, когато са мокри, но сесията на Уил...

All fashion преди 13 години

LOVE, LOVE… и така до осем

Осем, защото осем ще бъдат отново кориците на LOVE за септемврийския им брой. (навярно помниш предните осем голи красавици, сред които Лара Стоун, Наталия Водянова и Наоми Кембъл).

Броят излиза по павилионите на запад на 23 август, а в интернет вече се появиха и първите две корици, на които са Рози Хънтингтън и Александра Амбросио, а фотографиите са дело на Mert&Marcus.

И докато първата прилича на морска сирена, втората наподобява истински ангел, но не в стил Victoria’s secret, както сме свикнали да я виждаме до сега. Прекрасна трансформация. Адмирации!

Нямаме търпения за още...

Нова материя ще те предупреждава преди да паднеш



„Умните” материи навлизат все повече в ежедневието ни, въпреки че още не се знае дали е за добро или лошо. Факт е, че „изобретиха” дрехи, които попиват потта и елиминират миризмата – гениално, дано ги задължат със закон през лятото. Но якета, което те потупва, когато някой хареса снимката ти във Facebook е това е малко прекалено.

Последната иновация е материя, която измерва кръвното ти налягане, пулса и ти подсказва, когато падаш. Друг въпрос, за какво ти е да знаеш, че падаш, когато лицето ти вече лети към земята, но разчитаме, че идеята ще се развие в по-полезна посока. За сега просто заставаме зад креативното мислене с две ръце и това е!

Енико Михалик за IRO есен-зима 2010



Прекрасната Енико има главната роля в кампанията есен-зима 2010 на IRO. Харесахме снимките, защото ни представят унгарския модел в една по-разнична визия. Енико обича да показва най-вече събланителната си страна, докато тук я виждаме по-умерена и по-casual.

6+

Quando, quando, quando…



Не, песента, а новият филм на Dolce & Gabbana. Красива жена, дантела, високи токчета и много мъже. Нищо ново, нали? Но все пак предвид скептицизма, с който гледахме на Том Форд и кино възможностите му и приятната изненада от А Single man, сме силно обнадеждени от любимото италианско дуо. А и трейлърът силно, ама много силно, напомня на Малена, което не звучи лошо.

Alley Cats от Уил Дейвидсън за сп. Dazed & Confused септември 2010



Дали защото обожаваме Dazed & Confused или пък плетивата изглеждат страхотно, когато са мокри, но сесията на Уил Дейвидсън за септемврийския брой на списанието е страхотна. Заедно с модния редактор Карен Лангли двамата създават една неповторима история на хаос и уязвимост с „уличните котки”.

Няма кадър, който да не харесваме.
 

More from View Sofia

More All fashion