Следва

Започна делото срещу Надя от No Angels за заразяване със СПИН

Гуинет Полтроу и Крис Мартин по семейно у Джей Зи

Холивудската звезда и фронтменът на Coldplay са може би единствената популярна двойка, която не се показва пред камерите...

Лица преди 13 години

Холивудската звезда и фронтменът на Coldplay са може би единствената популярна двойка, която не се показва пред камерите.

 

Затова летовниците на плажa в горната част на Ню Йорк останали учудени, когато Гуинет и Крис се появили на парти, организирано от Джей Зи. Рапърът, който е близък приятел на двойката, бил без половинката си Бионсе.

За сметка на това обаче, настроението му повдигали Гуйнет и Крис, които закачливо говорили с хип-хоп легендата и постоянно избухвали в смях.

Звездата от „Седем” и вокалът на Coldplay са женени от шест години и имат две деца – дъщеря на 6 години и син на 4 години. След кратката си разходка около вълните, двойката се присъединила към партито на Джей Зи.

Носителката на „Оскар” за най-добра актриса през 1998 г. и рапърът са добри приятели от 2003 г. насам, когато се запознали на благотворителна вечеря.

Не един път Джей Зи е споменавал, че дружбата му с русокосата актриса е много силна, като дори децата й го наричали „чичо Джей”. Тази любов от отрочетата на Гуинет и Крис насълзявала очите на рапъра, който изключително цени приятелските си отношения с холивудското семейство.
 

More Лица