Следва

И на есен нека пребъде Melissa!

7 дни разкош и лудост в Копенхаген

А ние мислихме, че Модната седмица в Берлин била странна! Седемдневното фешън събитие в Копенхаген събра....

All fashion преди 13 години

А ние мислихме, че Модната седмица в Берлин била странна! Седемдневното фешън събитие в Копенхаген събра в себе си феерия от цветове, лудост, красота и уникална празнична атмосфера. Всичко това беше допълнено от огромни подиуми в предимно розов интериор, върху които крачеха над 220 прекрасни модела.

По всичко пролича, че Модната седмица в Копенхаген показа на света всичко друго, но не и скука. Събитието зарадва модната общественост с главно две неща – дизайнерите, моделите и публиката изглежда се забавляваха повече, отколкото където и да било другаде, а по подиумите се виждаха единствено артистични, новаторски и прескачащи границата на традиционното дрехи.

Въпреки че приключи преди няколко дни, седмицата на модата в Дания приюти над 100 000 модни ценители, които наблюдаваха колекции на 200 скандинавски марки. Настроението на присъстващите не се промени и след поройните дъждове, които сякаш освежиха събитието още повече и му придадоха по-красив и нестандартен вид.

С нетърпение очакваме и есента, когато фешън столиците Ню Йорк, Милано, Лондон и Париж ще докажат, че няма невъзможни неща, а дотогава ще тръпнем в очакване.





 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.