Следва

Съдят Prada за сексуален тормоз

Стилът на Оливия Палермо. Животът на малкото щастливо богато момиче е като сборник с модни приказки

Тя е млада, красива и притежава поразяващо чувство за стил. Израсналата в Манхатан, Оливия Палермо, е...

All fashion преди 13 години

Тя е млада, красива и притежава поразяващо чувство за стил. Израсналата в Манхатан, Оливия Палермо, е истинска нюйоркска благородничка и една от най-следените жени в модните среди.

Познаваш я от непрестанното й присъствие в сайтовете за улична мода, особено впечатляваща бе Оливия в последната ни селекция цветни комбинации!

Дъщеря на имотен магнат и интериорна дизайнерка, още от малка тя е заобиколена от светлините на големия град.

Страстта й към естетиката и изтънчеността отвеждат Оливия в Париж, където учи в Американския Унивеситет. След година тя се завръща в родния Ню Йорк и мигновено попада в каймака на модното и културно общество.

Недълго след като известният фотограф на The New York Times, Патрик МакМълън, я заснема по време на търг, модните коментатори отвъд океана провъзгласяват Оливия за новото it-момиче на Манхатан.



Звездата на Оливия Палермо изгрява, обаче, няколко години по-късно като актриса в нашумелия по MTV сериал “The City”.



Камерите неотлъчно следят красавицата с порцеланово лице, докато тя се опитва да съчетава работата си в сп. Elle, трескавия социален живот и младата си любов с немския модел Йоханес Хюбл.

Границата между художествена измислица и реалност е трудно различима, но Оливия не спира да покорява нови и нови хоризонти, благодарение на своята си популярност. Тя често е героиня в нюйоркските приказки на модните фотографи и редактори, а нейното неизменно присъствие на най-големите модни събития превръщат Оливия Палермо в едно от най-разпознаваните имена около подиума.



Наскоро тя записа и титлата “дизайнер” в своята биография. Актрисата пусна своя собствена колекция бижута и аксесоари за елитната марка Roberta Freymann.

Личният стил на г-ца Палермо е съчетание от семпла елегантност и изтънчен couture. Оливия винаги успява да внесе ненатрапчива кокетност и категоричност в своята визия, като обръща изключително внимание на всеки детайл.



Ето и какво самата тя споделя за своя стил и модни вдъхновения пред Vogue:

Кой вдъхновява стила на Оливия Палермо?
Възхищавам се на начина, по който Скот Шуман заснема истинския, неподправен стийт стайл. Стилът му е суров и естествен и се вписва идеално в моята естетика. Мъжката модата също оказва голямо влияние върху мен и мисля, че това е заслуга на Коко Шанел - вярвам, че много жени са повлияни от белега, който тя остави върху модата.

Кои са нещата, без които не можеш?
Не мога да живея без обувки ми YSL Tribute и очилата Ray-Ban Wayfarer. Всеки смята, че дрехата е това, което завършва аутфита, но всъщност са аксесоарите.

Кои са твоите любими модни придобивки?
Може би е клише, но никога няма да забравя момента, в който получих своята първа чанта Hermes Birkin. Беше като причастие в модната клика на града. Когато я нося, винаги размишлявам над цикличния характер на модата и над това как е еволюирал стилът ми и.

Е, това е Оливия, пълна с модни приказки!
 

More All fashion