Следва

Най-готините модни вдъхновения на есента на лента

Trend report: Лятна рокля с дълго есенно яке. Една от любимите ни комбинации на есента

Докато последните летни дни се изнизват бавно и тежко като жаркото слънце на август, забързани хора отново...

All fashion преди 13 години

Докато последните летни дни се изнизват бавно и тежко като жаркото слънце на август, забързани хора отново изпълват града с меката си носталгия по отминаващото лято.

Дните са още дълги и морни, а настроението е заредено с уханието на пясък и морска сол.

Рано сутрин, първото нещо, на което окото се спира в гардероба, са ефирните ни къси, цветни рокли. Сега, те изглеждат по-примамливо от всякога. Подчертават изваяното ни от диня, пъпеш и коктейли тяло и правят най-очарователния комплимент на така жадувания ни слънчев загар.

Но ето задават се и първите нощи, в които ще посегнем към топлото одеяло и дните, в които ще ни потрябва връхна дреха.

Тази есен комбинацията на фееричната лятна рокля с дълго брезентово яке е синоним на новия градски шик. Тънката, но непромокаема материя те предпазва от вече хладния вятър и така характерните за началото на септември дъждове.

Романтичният тренд олицетворява контраста между непринудеността на летните месеци и симпатичната грубост на есенния сезон.

И така, докато се надяваме на дълго циганско лято, със сигурност ще си потърсим и едно дълго яке да топли още слънчевите ни рамене.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.