Следва

Точно ШЕСТ ще мерят последни сили в конкурса "Сандалите на колежката"

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

 Не, наистина не им ли омръзна да снимат една и съща рокля отново, и отново...

All fashion преди 13 години

Пак ли тази рокля 

Не, наистина не им ли омръзна да снимат една и съща рокля отново, и отново, и отново. Не можем да отречем, че въпросната красавица от колекцията есен-зима на Miu Miu е страхотна и заслужава внимание, но чак пък толкова.

Кои друг може да се похвали с корица на британския, австралийския, а сега и на японския Vogue, плюс списанията ELLE и W?

Е, поне е в различен цвят, ако не друго.

Noritaka Tatehana оново върху Лейди Гага



Продължаваме с нещата, от които ни е омръзнало. Лейди Гага и Марк Джейкъбс са на корицата на последния брой на сп. V, посветен на Ню Йорк.

Страхотно! Но Лейди Гага и обувките й на Noritaka Tatehana отново... Подобните на копита обувки са забележителни и невероятни сами по себе си, но като че ли Гага не може да им се насити, а точно тя и стилистът й Никола Формичети с всичките им fashion freak наклонности дразнят, когато се повтарят.

 Матю МакKонаки в рекламната кампания на D&G



С удоволствие заявяваме, че той изглежда много по-добре с дрехи в рекламна кампания, отколкото без, както го видяхме предния път. Но удоволствието ни приключва тук. 

В цялата му поза се усеща някакво неудобство. Тялото му изглежда криво, главата голяма, ръцете също са особени. Изобщо, усещането не е приятно, смятаме, че можеха да се справят много по-добре или просто той не е момчето на D&G и толкова.

Линдзи Лоън за Vanity Fair



Линдзи Лоън се появи на корицата на Vanity Fair веднага след като излезе от краткия си престой зад решетките

Или пребиваването в затвора не й се е отразил добре или петдесетарската визия не й се получава. Корицата направо е стряскаща. Липсва живата искра в погледа й, устните стоят напрегнато, а ръката е съвсем не на мястото си. 

Лейди Гага на корицата на мъжкия Vogue Япония



Корицата на мъжкото издание на японския Vogue е дело на Тери Ричардсън, което не е изненада. Голата мацка на снимката е Лейди Гага, което също не е изненада, а като имаме предвид тях двамата и Никола Формичети - месото, с което Гага е покрита също не е изненада. 

Не сме изненадани, да, но животинска плът върху човешка е някак извратено, дори и за тях.

More All fashion