Следва

Момиче ще е рожбата на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин

Зад кулисите на "Стъклен дом": Напрежение между Елена Петрова и Стефан Данаилов

Слухове за явната непоносимост между Стефан Данаилов и Елена Петрова нагнетявали още повече напрежението...

Лица преди 13 години

Слухове за явната непоносимост между Стефан Данаилов и Елена Петрова нагнетявали още повече напрежението в новия сезон на „Стъклен дом”.

Докато чакаме втория сезон на родната сапунка, която ще стартира на екрана на bTV през настоящия месец, чуваме какви ли не слухове за някои от звездите зад кадър.

Например, че Елена Петрова и Стефан Данаилов показвали явна непоносимост един към друг.

Техните герои Боряна и Димитър ще се съберат отново след като става ясно, че убитият мъж на Боряна е жив, но отношенията между двамата актьори от две различни поколения са на точно противоположния полюс. Двамата дори не се поглеждали.

Истинската причина за тази тиха ненавист между двамата била, че Стефан Данаилов често влизал в ролята на професор като правел забележки за играта на Елена пред колегите им.

Елена Петрова се дразнела и на костюм дизайнерите на сериала, като показвала явно пренебрежение към гардероба на Боряна в сапунката. Не харесвала материите и отказвала да носи определени марки дрехи и аксесоари, тъй като не били в неин стил.

Честно казано в сериала всички тези страсти и неволи не си личат, защото играта им се получава добре. А и сме любопитни какво ще стане в новия сезон, така че чакаме с нетърпение да ги видим на малкия екран.
 

More Лица