Следва

Традицииoнни мотиви и есен 2010 в новата колекция очила на Burberry

Малкото, но уникално шоу на Том Форд разтърси елита на Ню Йорк

Дебютното шоу на колекцията премина по особено подреден начин, имайки предвид, че Том Форд казваше името...

All fashion преди 13 години

Ако си Том Форд и от близо шест години си далеч от дамската мода, е много вероятно в главата ти да се въртят невероятни идеи за кройки, дизайни и всичко друго, свързано с жените и дрехите.

Точно това чувство разкрива уникалното и екстравагантно парти на г-н Форд в бутика му на Медисън Авеню пред повече от 100 редактори и други гости. За съжаление това шоу не е обявено публично, но си позволихме да ти покажем една-две снимки от сайта на Ню Йорк Таймс.

Бившият дизайнер на Gucci и един от най-сексапилните мъже в нашата лична класация, за съжаление съвсем не хетеросексуален, изглежда е обмислил всеки един детайл в първата си дамска колекция, пак според американското издание, а замисълът му сякаш не е насочен единствено към лъскавите и възвишени ценителки на модната му линия.

Дебютното шоу на колекцията, за която много, ама много се шушукаше, преминава по особено подреден начин. Самият Том Форд  казва името и детайлно описва дрехите на всеки модел под светлината на прожекторите.



Освен Джулиан Мур, която изигра прекрасно ролята си в "A Single Man", гости на събитието са още Бионсе, Рита Уилсън, Емануел Сайгнър, Лорън Хътън, Рейчъл Файнщайн, Амбър Валета, Дафне Гинес и още много прекрасни жени, влюбени като нас в Том Форд и всичко, което прави!

Историческата колекция на дизайнера представлява стилни панталони и сака в черна коприна или леопардови щампи, великолепни вечерни облекла отново в черно с полупрозрачни блузи и корсети, а детайлите и аксесоарите са декорирани в златно. И стопроцента й личи, че е създадена от Том Форд – подходяща за градска дива и по-обикновено момиче.

Нямаме търпение да видим последното великолепие, излязло от ума и сърцето на дизайнера. И ще ти разкажем подробности при първа възможност.
 

More All fashion