Следва

Тормозят Люси Дяковска по телефона

Джордж Майкъл отива в затвора, съдията го нарича "обществена заплаха"

Музикантът, продал над 100 милиона албума беше осъден за осем седмици, след като блъсна джипа си в магазин под влиянието на лекия наркотик...

Лица преди 13 години

Огромна слава, необятно финансово състояние, къща като замък .. какво повече му трябва на човек? От какво повече се нуждаят звездите, за да се радват на живота? Ако става въпрос за британската поп легенда Джордж Майкъл отговора е ясен – канабис.

Музикантът, продал над 100 милиона албума беше осъден за осем седмици, след като блъсна джипа си в магазин под влиянието на лекия наркотик.

Съдията заявил на Джордж Майкъл, че предишните провинения с марихуана са трябвали да му послужат за урок, но след като това не е станало, остава само затвора като място за размишление. Световноизвестният изпълнител на „Careless Whisper” бил определен като „заплаха за обществото” и „сериозно пристрастен” към марихуаната. За това говорят 25-те цигари дневно, които запълвали ежедневието на Джордж, въпреки западащата му кариера.

Дали певецът ще си вземе поука? Едва ли. От край време Джордж Майкъл се смята за над закона, пренебрегвайки общоприетите правила за нормално поведение. Вероятно след като излезе от затвора, Джордж ще направи видеоклип, осмивайки престоя си зад решетките, но той си е просто такъв.

 

More from View Sofia

More Лица