Следва

Майката на Майкъл Джексън търси правда в съда, заради кончината на сина си

Тормозят Люси Дяковска по телефона

След делото срещу певицата от немската група „No Angles” Надя Бенаиса за умишлено заразяване със СПИН, българката и нейна колежка Люси Дяковска била подложена на телефонен тормоз...

Лица преди 13 години

След делото срещу певицата от немската група „No Angles” Надя Бенаиса за умишлено заразяване със СПИН, българката и нейна колежка Люси Дяковска била подложена на телефонен тормоз.

Чаровната и много талантлива Люси споделя, че е трябвало да се покрие за две седмици в България, защото получава гневни обаждания и била засипвана с вулгарности, заради подкрепата й към Надя по време на делото.

„Обаждаха ми се хора и ме обиждаха с най-вулгарни думи. Те искаха едва ли не да ида при съдиите и да кажа – ето ви Надя – оставете я до живот, защото е скрила, че е ХИВ позитивна. Как ще кажа нещо такова за човек, който ми е толкова скъп? Имаше и откачени, които направо казваха, че ще ме залеят с киселина на улицата”, признава Люси пред PRO.BG.

Червенокосата певица била принудена да си събере багажа и да се прибере в България. Тук, Люси намерила утеха в новородения си племенник, който зарадвал певицата и я накарал да забрави за тормоза в Германия.
 

More from View Sofia

More Лица