Следва

Топлата прегръдка на кожата с косъм. Къде да я намериш

Trend Report: Сметана и лек крем в роклите на нюйоркските дизайнери

Модната седмица в Ню Йорк продължава с пълна сила, олицетворявайки красотата и изяществото на световната...

All fashion преди 13 години

Модната седмица в Ню Йорк продължава с пълна сила, олицетворявайки красотата и изяществото на световната модна индустрия, а ние не спираме да я следим.

Тази есен, големите победители в цветовете определено са тъмно или светло карамелено и камилското, докато през изминалата пролет нюансите олицетворяваха nude, което също беше много секси и си го носим и до днес!

Добрите новини за ценителите на качествената мода са, че през пролетта пък на пиедестал са прекрасните светли цветове, които присъстват все повече по ревютата в Ню Йорк.

Бялото и цветът сметана са по-свежите варианти на есенните тонове, а белите дънки и жълтеникаво кафявите къси панталони са винаги стилни, когато времето е топло.

Тазгодишните пролетни колекции олицетворяват красотата и феерията на пролетта в меки и гладки материи, създадени по елегантен и взискателен начин.

Типичен пример за това е вдъхновяващият парад от рокли на Costello Tagliapietra или Nicole Miller, или пък Max Azria. Дрехите им изглеждат перфектно по женското тяло, без да свиват или деформират кройката.

Както ни демонстрират от Ню Йорк, палитрата тази есен ще бъде едноцветна, затова спести излизането с червени сандали и разноцветни аксесоари за друг път. Дори и червилото ти трябва да е част от костюма.

Ако имаш оранжево червило или цвят фуксия, които да комбинираш със свежите тенденции на пролет 2011, всичко ще бъде перфектно, защото целия топъл сезон ще е мек, свеж, бял, но с много, безумно много ярки и цветни комбинации. И принтове до безкрай!
 

More All fashion