Следва

Пуловерът - твоето топло спасение

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

За пореден път виждаме доказателство на тезата, че Лара, в комбинация с Mert Alas и Marcus Piggott, е нещо наистина велико...

All fashion преди 13 години

Лара Стоун за списание Interview септември 2010

За пореден път виждаме доказателство на тезата, че Лара, в комбинация с Mert Alas и Marcus Piggott, е нещо наистина велико. А като добавим и списание Interview, работата става наистина майсторска.

Лара отново изглежда толкова добре, силна, властна, независима, точно такава, каквато искаме да я виждаме. Името на сесията е „Хрониките на Лара”. Просто вдъхновяващо.

Момчетата и момичетата от седмицата на модата в Ню Йорк



Едно страхотно видео, заснето и режисирано от известния фотограф Justin Wu, което представя седмицата на модата в Ню Йорк по страхотен начин – с песен. Всички във видеото пеят “We are family” и са усмихнати и красиви, и щастливи. И е хубаво, красота!


Карли Клос, снимана от Тим Уокър за списание W



Карли е момичето, което напоследък виждаме изключително много по корици, рекламни кампании, списания и ревюта. Тя е от онези, които умеят да се преобразяват и да влизат лесно в роля. Тук в виждаме снимана в една от първите за сезона сесии с рокли от есенно-зимните колекции висша мода.

И очевидно висшият пилотаж в модата е вдъхновил и висшия пилотаж в модните сесии. Страхотни кадри, разказващи вдъхновяващи истории.

Слънчевите очила от колекцията пролет-лято 2011 Rad by Rad Hourani



Унисекс, черни, със строга минималистична геометрична форма - като всичко, което Rad ни показва. Те са не просто футуристични, а едни от малкото такива, които биха могли да се впишат в ежедневния ти аутфит.

Дизайнът и производството им е благодарение на колаборацияна на Rad с гиганта MYKITA. Могат да бъдат твои срещу $499, като ги поръчаш директно от сайта на дизайнера.

Тениските за десетата годишнина на Style.com


Тениските по дизайн на Rick Owens, Lanvin и Givenchy са ни любими.

Точно десет модела, изработени по проръчка на style.com от едни от най-големите имена в модата в момента. Calvin Klein, Givenchy, Alexander Wang, Prada, Lanvin, Proenza Schouler, Rodarte, Christopher Kane, Rick Owens и Balmain са имената, които са сътворили собствен дизайн и тениска в точно 400 бройки, като отправна точка на дизайна на всяка е буквата "Х".

Известният сайт пусна в продажба тениските, снимани върху едни от най-вдъхновяващите имена в света на модата от самия Томи Тон. С тениска можеш да се сдобиеш от style.com или ако отскочиш до Colette в Париж.
 

More All fashion