Родните модели са като препарирани на кастингите в чужбина и не са подготвени за голямата кариера

Притеснена за българската мода и съдбата и на моделите в голямата индустрия, шефката на МА Визаж Жени...

Притеснена за българската мода и съдбата и на моделите в голямата индустрия, шефката на МА Визаж Жени Калканджиева заявила пред Монитор, че момичетата ни в чужбина се държат непрофесионално!

Опасенията на шестата в света красавица през 95-та година са, че губим реномето си в чужбина с неподготвените момичета: „Нашите момичета масово не говорят английски, което е голям проблем за кастинги в чужбина. Не са освободени и отиват като препарирани - сякаш някой ще ги яде или ще спи с тях. Явяват се на кастинги за модели, а зъбите им са критични, косата им е кошмарна, кожата им е ужасна. Естественото винаги е било най-хубаво."

Коментари: 3

Биляна (2010/09/20 / 17:54)
Моля, проверявайте източниците си - цитирате некоректно. Интервюто, в което Евгения Калканджиева прави този коментар е за списание Intro, не за Монитор. Монитор нарушава Закона за авторско право, а вие с подобна грешка в публикацията или подкрепяте това, или сте подведени. Надявам се да е второто.
D
Denitsa_ (2010/09/20 / 12:19)
Права е "кака Жени". Манталитет, обноски, възпитание. И стига с тази Таня Илиева! Нима не сте чували за успехите на Симона Стоянова на седмицата на модата в Ню Йорк, Милано и т.н.? Евелина Тотева - Париж? Ива Янкулова? Просто някой различен от Визаж...
J
Jasmine Verde (2010/09/20 / 11:26)
Кака Жени да си мълчи, че тя има голям принос в това, за което критикува. Публична тайна е (и всъщност изобщо не е тайна), че момичетата и момчетата стават проститутки в тези агенции. Не, че на Запад е нещо по-различно, но пък поне повече им плащат и се явяват в реклами и на ревюта. Иначе си е все същата прогнила индустрия - лъскава отвън, черна отвътре.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.