Следва

Стела Макартни с първа мъжка колекция

Празничен to-do list: Модни и лайфстайл съвети в The Mall цяла седмица

От утре, свободният ти празничен ден, 22 септември до 25 септември The Mall се превръща в моден и лайфстайл...

All fashion преди 13 години

От утре, свободният ти празничен ден, 22 септември до 25 септември The Mall се превръща в моден и лайфстайл съветник за всички, които желаят да подобрят външния си вид и вътрешното си самочуствие.

Светският блясък на Парижката академия за висша мода и стил „Арман Гожел” и Академия Stephan ще осветят дните на модата в The Mall от 22 до 25 септември тази година.

Подаръкът за клиентите, от безспорно най-актуалното място в София, е безплатни консултации от най-изтъкнатите български модни дизайнери и стилисти, доцент Йорданка Чернаева, Дари Манченко, Росица Пангарова и много техни колеги.

Всеки ден в The Mall водещи модни и имидж консултанти ще бъдат на разположение на различните етажи, за да предоставят професионални съвети, какви дрехи най-добре ви отиват, какви цветове съответстват на вашият тен и коса, как да разнообразите външния си вид с грим и аксесоари, как да подобрите самочуствието си чрез спорт и здравословно хранене и много други.

За перфектната визия и последните тенденции в прическите ще се погрижи фризьорска академия „Стефан”, в лицето на Васил Михайлов и неговите ученици.

Очаквай много подаръци, отстъпки и изненади за всички, които искат да сменят напълно външния си имидж или просто търсят индивидуален професионален съвет. Цялото това бляскаво представление, в което вие имате възможността да се станете непосредствен участник, ще бъде организирано на различни сцени на няколко етажа в The Mall.

На 22-и и 25-и септември, които са почивни дни, мероприятията ще бъдат от 11 до 19ч, а на 23-и и 24-и – четвъртък и петък - от 16 до 21ч.

Седмицата на модата в The Mall ще завърши с грандиозен шоу спектакъл от Академия Стефан на 25-и Септември с начало 20.00ч, последван от стилно парти с телевизия The Voice от 21ч в Playground , на което всички посетители са поканени.
 

More from View Sofia

More All fashion