Следва

Гениалните прости неща: Бананов шейк. Млечен! Неповторим!

Новият Gigaset. Най-малкият, но с големи възможности

Когато малките неща се превръщат в най-значимите ни аксесоари, тогава започваме да им отдаваме значение...

All About Life преди 13 години

Когато малките неща се превръщат в най-значимите ни аксесоари, тогава започваме да им отдаваме значение. Мечтаем за тях, мислим как ще изглеждат, търсим варианти как ще ги използваме максимално.

 Такъв е точно най-малкият Gigaset в света – новия Siemens Gigaset SL400. Идеален по всички твои критерии.

Защо? Защото дизайнът и прецизността се сливат в едно.

Металната рамка и клавиатура на най-елегантния и малък телефон от Gigaset създават специално усещане за висока класа. Недостижимата лекота на употреба с цветен дисплей, хендсфри управление, вибрираща аларма, ECO DECT функция и Bluetooth и Mini-USB свързаност могат да задоволят най-претенциозните потребители.

Висококачественият и функционален продуктов дизайн, допълнен с обновено меню и изчистена концепция впечатлиха и журито на iF, което отсъди на SL400 наградата си за дизайн, а Chicago Athenaeum му отреди своята Good Design Award.

Не е възможно да бъде събран повече телефон на кубичен сантиметър – в много малко пространство Gigaset SL400 комбинира всичко, от което се нуждае един потребител, за да се чувства комфортно при телефониране.

Gigaset SL400 предлага хендсфри управление с 4 различни профила, прецизни нива на звук и нови полифонични мелодии. Аларма с вибрираща функция и възможност за SMS допълват луксозните характеристики на SL400.

Оптимизиран за перфектно управление на контактите, Gigaset SL400 има капацитет от 500 контакта, всеки с възможност за запаметяване на 3 телефонни номера, електронни адреси и информация за рождени дати.

За всеки контакт може да се добавят отделни снимки или звукови мелодии. Интегрираният календар подсеща потребителя за важни дати и ангажименти, а Bluetooth и Mini-USB изход в долната част на телефона позволяват свързаност с персонален компютър или хедсет.

QuickSync софтуер, който е наличен както за PC така и за MAC, може да бъде безплатно свален от www.gigaset.de и да бъде използван за синхронизиране на данни и качване на снимки и мелодии на телефона. В режим на изчакване дисплеят може да показва аналогов телефон или скрийнсейвър създаден от собствените фотографии на потребителя.

При използване на ECO режима в момент на провеждане на разговор нивото на излъчване намалява с 80%. Като елемент от ECO концепцията, Gigaset предлага енергийно ефективни захранващи елементи и литиево-йонна батерия позволяваща време на разговор до 14 часа и режим на изчакване до 230 часа.

Тъй като зареждащото устройство е отделено от базовата станция, потребителите могат да разположат Gigaset SL400 където им е удобно. Системата може да бъде разширена с до 6 слушалки.

Gigaset SL400 е с препоръчителна цена от 380 лева и допълнителна слушалка също с цена от 380 лева с ДДС.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.