Следва

Синът на Георги Първанов ухажвал ТВ водеща

Благой Георгиев се събра с майката на детето си

Двамата решили да възродят любовта си, която Благой прекрати преди около година. Тогава дългокосият плейбой заряза бременната гимнастичка, залитайки по Лияна, с която изкара едва 9 месеца...

Лица преди 13 години

Където е текло пак ще тече. Тази максима доказва футболистът от националния отбор по футбол и руския „Терек” Благой Георгиев, който след кратка любовна авантюра с фолк певицата Лияна, се връща при майката на детето си Христина.

Двамата решили да възродят любовта си, която Благой прекрати преди около година. Тогава дългокосият плейбой заряза бременната гимнастичка, залитайки по Лияна, с която изкара едва 9 месеца. Бурната им любов не остана скрита от жълтите медии, които непрестанно преследваха влюбените. Освен това се появиха слухове, че бившият на Лияна, който се укрива от властите в България, е заплашвал футболиста. Това, както и други перипетии около връзката на Благой с Лияна изглежда са се отразили зле на връзката им, а сега националът е решил да даде се върне при любовта на живота си – Христина.

Освен всичко, Благой е твърдо убеден, че трябва да вземе семейството си в Русия, където ще заживеят заедно, далеч от злите езици в България.
 

More Лица