Следва

Дизайнерите от Иван Асен 22 и фризьорска академия Stephan представят своя GOLDEN CODE

Мадона и Лурдес официално представиха модната си линия

Мадона заяви пред световните медии, че дъщеря й има отличен усет за стил, а самата Лурдес допълни, че в процеса на работа мненията на двете не винаги съвпадали, но в крайна сметка всичко е преминало добре...

All fashion преди 13 години

Поп кралицата Мадона и дъщеря й Лурдес обявиха дебюта на съвместната си модна линия „Material Girl”, която ще се продава в нюйоркския магазин „Мейсис”.

Както вече стана ясно, това е първата колаборация на известната майка и навлизащата с бясна скорост в модните среди Лурдес. Двете дами са изключително щастливи от крайният резултат, а феновете чакаха с нетърпение момента, в който модната линия ще се появи на бял свят.

Мадона заявила пред световните медии, че дъщеря й има отличен усет за стил, а самата Лурдес допълнила, че в процеса на работа мненията на двете не винаги съвпадали, но в крайна сметка всичко е преминало добре. Младата дизайнерка отдава заслужени похвали на майка си, която не само притежава чудесен стил, но е и муза за редица световноизвестни дизайнери, начело с Dolce & Gabbana.

 

 

More All fashion