Следва

Елена Йончева чака дете

Крисчън Слейтър снима филм с две българки

Кинолегендата Крисчън Слейтър пристигна в България, за да вземе участие в снимането за трилъра „София”. Заедно с него, в лентата ще участва друга холивудска звезда – Доналд Съдърланд, който ще пристигне в следващите няколко дни...

Лица преди 13 години

Кинолегендата Крисчън Слейтър пристигна в България, за да вземе участие в снимането за трилъра „София”. Заедно с него, в лентата ще участва друга холивудска звезда – Доналд Съдърланд, който ще пристигне в следващите няколко дни.

Интересното е, че партньорка на двете холивудски величия ще бъде 13-годишната дъщеря на добре познатата ни актриса Койна Русева – Калина. Младото момиче все още не се е запознало със Слейтър и Съдърланд, но очаква с нетърпение този момент.

Тя играе главната героиня като дете. Действието се развива в психиатрична клиника. Пускат й ток, слагат я в изолатора. Има стрелба и дори ме попитаха дали дъщеря ми е държала преди това пистолет”, споделя Койна пред „24 часа”.

Главната героиня във филма също е с български корени. Тя се казва Елика Трифонова, която от доста години живее и работи в Лос Анджелис. Снимките на холивудската продукция ще продължат в рамките на един месец. 

More Лица