Следва

Dolce & Gabbana отмъкват Лео Меси

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Баптист Джиабикони не е просто пластмасова кукла Кен, той може и да пее.

All fashion преди 13 години


Баптист Джиабикони може и да пее

Баптист Джиабикони не е просто пластмасова кукла Кен, той може и да пее.

Предстои да излезе първият му сингъл „Showtime”, който дава заявки за бъдещ тийн хит и силно напомня електронния звук на Daft Punk.
Баптист подготвя и първия си албум, който ще се появи в края на тази година.

Модел и музикална звезда - предстои му само кариера в киното, ако не броим леките късометражни опити на Карл Лагерфелд, в които моделът взема участие напоследък.

Е, момчето живее мечтата си. Успех!



Колекцията на Линдзи Лоън за Emanuel Ungaro е имала смисъл



Канйе Уест заяви, че заради Линдзи Лоън не би пуснал своя модна линия. Певецът известен с особеното отношение към модата замразил работата по колекцията си Pastelle, защото именно провалът на Линдзи му помогнал да разбере, че не може да направи колекция просто, защото има отношение към модата.

„Нямам 20 години моден опит и баща ми не е майстор шивач, който да ме е обучил. Единственият начин да го направя е като работя рамо до рамо с дизайнер.”

Дано повече знаменитости погледнат назад към лошите модни време на Линдзи, преди да пускат колекция.

GAP искат да им помогнеш за да поправят логото си



Миналата седмица лейбълът GAP показа новото си лого, като част от редицата промени, които смятат да въведат предвид застоя в който се намира компанията от години. Логото обаче предизвика бум от негативни реакции в Интернет още на същия ден. Изглежда единствените, които го харесваха, бяха хората от екипът, работил по него.

GAP излязоха със светкавично изявление по този въпрос, като подканват феновете си да изпратят свои дизайни, за да разгледат и други идеи. Така е, клиентът е най-важен.

Diane von Furstenberg пуска козметична линия



Diane von Furstenberg
ще пусне козметична линия с ID Beauty тази есен, започвайки с парфюм, който тя и Шантал Руус, президент на YSL Beaute, тайно подготвят от година и половина. По-късно линията ще се разшири до продукти за грижа за кожата и грим, като Даян обещава те да бъдат напредничави и технологични.

Козметиката не е нова за лейбъла. През 70-те те имаха своя линия за красота, която продадоха на Beecham през 1983. Още няма данни на какво ще ухае аромата, но предполагаме, че в линията грим със сигурност ще има червило с цвят фуксия като това, което видяхме в колекцията пролет/лято 2011.

Jeneil Williams за Another Magazine есен/зима 2010/2011



Фотографът Бен Томс заснема Jeneil Williams в удивителна фотосесия за брой есен/зима 2010/2011 на Another Magazine. Черният модел е стилизирана по вкусовете на Celine, Moschino, Diesel Black Gold, Vivienne Westwood Red Label.
 

More All fashion