Следва

Слави с непоносимост към Борис Солтарийски

Хулио Иглесиас получил специално посещение от Евгени Минчев

Един от малкото хора, получили възможността да се срещнат лично с Хулио бил светския PR Евгени Минчев, който е стар приятел на звездата...

Лица преди 13 години

Легендата на испанската музика Хулио Иглесиас предизвика огромен интерес с концерта си снощи, когато стотици фенове стояха захласнати пред гласа му.

Един от малкото хора, получили възможността да се срещнат лично с Хулио бил светският PR Евгени Минчев, който е стар приятел на звездата. Известният паркетен лъв получил достъп до гримьорната на човека, издал 77 албума, и двамата си говорили близо час.

Хулио Иглесиас и Евгени Минчев си спомнили за техни минали срещи, както и не пропуснали да обсъдят България и родните почитатели на звездата. Срещата на Евгени Минчев с испанеца било голяма чест, защото освен светския хроникьор в гримьорната бил допуснат единствено посланика на Испания сеньор Хорхе Фуентес.

Въпреки „скришното” посещение на Хулио, малка част от жителите на София успяха да зърнат любимеца си в суши ресторант, където персонала останал стъписан от посещението на Иглесиас.
 

More Лица