Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Стилистът на Gossip Girl пуска линия с парти рокли

Ерик Дейман, който от самото начало върти руля на гардероба на един от любимите сериали на тийнейджърите и не само...

All fashion преди 13 години

Ерик Дейман, който от самото начало „върти руля” на гардероба на един от любимите сериали на тийнейджърите и не само Gossip Girl (Клюкарката), планира пускането на линия парти рокли, след като дори написа книга за личния стил по GG. Според нея трите основни неща, които трябва да имаме в гардероба си са класическата бяла тениска, перфектно прилепващите джинси и малка черна (може и синя, розова и т.н., а може и черна) рокля.

Не коктейлни рокли, а парти, вероятно защото са предназначени за тийнове и малко по-големи и ще се предлагат на цени около $50 и по-малко. Ерик няма да използвам сериала, за да ги промотира предвид брандовете, който сме свикнали да виждаме по Блейк Лайвли и Лейтън Мийстър. Дрешките ще се разпространяват чрез Charlotte Russe, където Дейман е творчески директор от 24 октомври.

Лошата новина за всички е, че дрехи за момчета няма да има. Така че може скоро да се наслаждаваме на мини Блейър и Серена, но Чък все още остава недостижим.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.