Следва

Еволюция на вечността - Вълнената пола

Звезди в Escada

Бруно Зелцер (Главен изпълнителен директор и административен вицепрезидент на ESCADA) и Мегха Митал...

All fashion преди 13 години

Бруно Зелцер (Главен изпълнителен директор и административен вицепрезидент на ESCADA) и Мегха Митал (президент на ESCADA) посрещнаха звездни гости в основния бутик на марката в Мюнхен преди няколко вечери.

Домът на възкръсналата германска модна икона е с изцяло нова визия, отговаряща на новия път на развитие, който ЕSCADA пое след като бе спасена от фалит от фамилия Митал.

Мегха, снахата на един от 10-те най-богати хора в света Лакшми Митал, спечели надпреварата със Свен Лей, син на основателите на мюнхенската модна марка, и в края на 2009 купи изпадналата във финансов колапс легенда, за да я върне на почитателките й по целия свят.

Днес ЕSCADA блести по модните подиуми с модели, достойни за славната история на компанията.



Партито обаче също премина слвано и как няма, когато Ема Робъртс, (дъщеря на Ерик Робъртс и племеница на Джулия Робъртс), холандската актриса Текла Ротън от филма на Джордж Клуни „Американецът”, телевизионната водеща Джудит Ракерс, Херберт Бурда, собственик на Hubert Burda Media, издател на над 250 списания в и извън Германия (сред които Focus и Bunte) със съпругата си Мария Фюртвеглер-Бурда и други величия удостоиха с присъствието си немската луксозна марка.


Палома Фейт (облечена с тоалет на ESCADA), Даниел Вингейт (главен дизайнер на ESCADA) и Ема Робъртс (облечена в тоалет на ESCADA)


Изпълненията на Палома Фейт пък бяха фонът на бляскавото парти.

В България в петък пристигнаха нови модели от колекция Есен-Зима 2010/2011, така че ако си фен, ти знаеш къде е бутикът, но все пак: ул. „Алабин” 56 в София и във Варна на ул. Стефан Караджа 16. 
 

More All fashion