Следва

Как "полезно и приятно" да организираш парти с Тандем

В чантата ти най-после има ред

Това не е ново име за личен асистент, въпреки че функциите им се препокриват. Кенгуру кийпър е органайзер за дамска чанта, който ще ти служи вярно в мисията...

All About Life преди 13 години

На въпроса „Какво има в дамската ти чанта?” отговора винаги е един и същ „Какво ли не?! Само мен ме няма вътре.” И когато дамите го казваме, наистина го мислим с ясното съзнание, че в дамската си чанта крием всичко, с което бихме оцелели и в най-екстремните условия. И за разлика от мъжете нашето "всичко" не се изчерпва с телефон, кредитна карта и ключове от колата, ето защо подредена дамска чанта няма, не сме виждали и не вярваме на никой, който твърди, че знае как да въдвори ред, освен, ако той не разчита на вярната подкрепа на кенгуру кийпър.

Това не е ново име за личен асистент, въпреки че функциите им се препокриват. Кенгуру кийпър е органайзер за дамска чанта, който ще ти служи вярно в мисията за въдворяване на ред и дисциплина в „малкия ти свят.”

Той успява там, където никой до сега не е успявал, като стилния му дизайн побира до 70 предмета, които иначе успешно се разпиляват насам натам, докато не създадат абсолютния хаос в дамската ти чанта.

В органайзера има специално отделено място за всичко: телефони, очила, гримове, ключове, кредитни карти, дори за разхладителна напитка и чадър. А когато ти се наложи да смениш чантата си, просто изваждаш органайзера и го поставяш в другата си чанта. Той се събира във всички размери.

Ако се нуждаеш от повече място в средата на чантата си, можеш да обърнеш кенгуру кийпър с джобовете навън. Така ще имаш място за тоалетна чантичка, тефтери и други по-едри вещи.

Готиното е, че не получаваш един, а два кенгуру кийкъра – вторият по-малък, за да го ползваш в по-малките си чанти и да го поставиш в големия, за да побере неща.



Комплектът Кенгуру Кийпър включва:

• 1 x Кенкуру Органайзер голям размер - 34 см x 7,5 см x 15,5 см
• 1 x Кенкуру Органайзер среден размер - 24 см x 7,5 см x 15,5 см
• 1 x елегантна закачалка за чанта
• ПОДАРЪК: Мини епилатор

Ще го намериш в Top Shop. Цената му е 49,90 лева.
 
Виж повече тук >>>
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.