Следва

Чанта за всеки случай

Времето на часовниците изтича?!

Времето, както се казва, лети, но благодарение на мобилни телефони, това би могло да значи смърт за добрия стар ръчен часовник...

All fashion преди 13 години

Времето, както се казва, лети, но благодарение на мобилни телефони, това би могло да значи смърт за добрия стар ръчен часовник.

В скорошно проучване, един на всеки седем британци казва, че няма причина да носи часовник, тъй като използва своя мобилен телефон или компютър, за да се информират за часа. 28 на сто от хората на 25 години и по-млади казват, че биха заменили часовник с други устройства.

Много потребители са израстнали с технологиите и са свикнали да проверяват времето на мобилния си телефон.

Притежанието на мобилен телефон е приоритет в наши дни, което води до нарастване на популярността на алтернативните часовници, като производителите се съсредоточават върху други аспекти, като дизайн и най-новите технологии, за да запазят интереса на потребителите.

И все пак, 86 процента от хората, участвали в проучването, притежават часовник, независимо дали го използват или не. (А 91% имат собствен мобилен телефон.) Все пак, продажбите на часовници остават стабилни през последните няколко години.

Така че, ако хората не използват  часовника си, защо го носят? Като аксесоар, разбира се. Проучването е установило също, че един на петима възрастни има няколко часовника, които носи за различни поводи.

More All fashion