Следва

Mustela на 60 години

Лияна: Благой не е голямата ми любов

Лияна твърди, че всичките скъпи неща около нея не са от дългокосия футболист...

Лица преди 13 години

Фолк певицата Лияна, която през последната една година не слизаше от страниците на жълтите вестници, направи някои разкрития около любовта и личния си живот, пише dir.bg.

Пред Венета Райкова и нейното предаване „Горещо”, бившата половинка на футболиста Благой Георгиев заяви, че нейната голяма любов си остава бащата на детето й – Махмуд.

Много го обичах, знаеш ли защо? Нашите мъже като че ли са много разглезени. Аз срещнах едно момче, което изпитваше страх да ме докосне. Беше леко срамежлив. Той е възпитан по съвсем различен начин – жената трябва да бъде обгрижвана, пазена… В един момент това младо момче буквално ми предостави целия свят на тепсия – не толкова материално, колкото ме накара да се чувствам жена, да се чувствам специална. За първи път аз се чувствах дама!”, сподели Лияна.


Чалга певицата изля душата си пред Венета Райкова, разказвайки за ареста на Махмуд, престоя му зад решетките и всички проблеми във връзката им. Лияна разказа за отношенията й с Махмуд, след като той е заминал за Турция, за живота им като семейство в азиатската държава и за връщането си в България, заедно с малката си дъщеричка.

Според Лияна, решението й да се завърне в България я направило слаба и податлива на ухажването на друг мъж – футболистът Благой Георгиев.

В началото като че ли станахме приятели – имахме твърде приятелски отношения… По никакъв начин аз не съм инициатор на тази връзка! Дори много пъти съм искала да се оттегля, още в началото, преди да се случи каквото и да било”, заяви певицата, която има татуирано името на Благой Георгиев.

Лияна твърди, че всичките скъпи неща около нея не са от футболиста. Джипът, пръстена и телефона са подарък от бащата на дъщеря й.
 

More Лица