Следва

225 долара за да гледаш 3D кино в лукс. От Gucci

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Само в два кадъра на дали е възможно да се опише цялата емоция,която тази сесия носи. Прекрасната Саша...

All fashion преди 13 години

Саша Пивоварова за Vogue Paris ноември 2010

Само в два кадъра надали е възможно да се опише цялата емоция, която тази сесия носи. Прекрасната Саша и малката й спътничка разказват историята на две сестри, които прекарват „Една неделя на село”, както е и името на фотосесията.

Саша е голямото момиче, макар и да изглежда съвсем малка, и се забавлява с малката си сестра докато играят на криеница, бродят през полето или просто си лежат, уловени от зоркото фотографско око на Mikael Jansson.

Алла Костромичева на корицата на Playing Fashion ноември 2010



Руското издание PF избира Алла за своята ноемврийска корица, снимана от Роман Пашковски. Просто един кадър, който да те накара да замръзнеш от смразяващия поглед на Анна, плътно червеното червило и съвършената й красота.

Оливие Тейскенс е новият дизайнер на Theory



Най-известният безработен дизайнер отново бе „приютен” от голяма модна къща.

След като през май тази година той започна своя малка колекция за линията Theory by Alberta Ferretti, наречена Theyskens' Theory, миналата седмица бе обявено, че дизайнерът взема пълен контрол над марката и е назначен за артистичен директор на две линии – основната Theory и неговата собствена Theyskens' Theory, на която той казва, че гледа като на лаборатория за идеи, които да развива в по-лежерен вариант в основната линия.

А ние му пожелаваме успех.

Style.com смени собственика си



Най-големият онлайн моден портал Style.com, който заедно с Vogue.com бе собственост на Condé Nast Digital, бе продаден на Fairchild Fashion Group, които пък са издатели на легендарното WWD (Women's Wear Daily).

Всички хора от основния състав, които са около 15 (без модните критици) ще трябва да на пренастроят вижданията си, защото сме убедени, че освен с много тенденции и ревюта, оттук натам сайтът ще е пълен и с още повече новини, които са запазена марка на WWD.

Jason Wu ще създаде балната рокля на Lindsey Wixson



Въпреки главозамайващия успех по модните подиуми, договори за рекламни кампании с най-известните модни къщи, рекламни клипове фото сесии, добрата малка и сладка Линдзи, която е любимка на повечето дизайнери, а наскоро самата Донатела каза, че я обича като свое дете, си остава едно малко 16 годишно момиче.

Но пък какво ли е да разбереш, че Jason Wu иска да създаде абитуриентската ти рокля. Привилегия? Не, много повече.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.