Следва

Хелена Кристенсен и Дейвид Ганди пръскат чар в късометражен филм

Донатела Версаче стана една от жените на годината на сп. Glamour

Италианската модна дива бе представена като носител на престижната награда от Джанет Джексън и Хилъри Суонк...

All fashion преди 13 години

Италианската модна дива бе представена като носител на престижната награда от Джанет Джексън и Хилъри Суонк.

Жените на годината на 2010 ще бъдат описани в декемврийския брой на сп. Glamour. Носителките на наградата ще бъдат представени с фотосесия на прочутия фотограф Мартин Шолер.

От 4 години Glamour набира средства за филантропски организации чрез фонда на инициативата Жена на годината. Тазгодишната инициатива подкрепя усилията на Хава Абди от Сомалия.

Донатела Версаче прие наградата на 20-тата юбилейна церемония в Карнеги хол в Ню Йорк, облечена в рокля от пролетно-лятната колекция на Versace.

Изключителното произведение в бежово е създадено от копринени ресни. Просто прекрасно!


Хилари Суонк и Джанет Джексън в рокли на Atelier Versace

Носителката на Оскар Хилари Суонк беше облечена на церемонията с копринена рокля на Atelier Versace. А поп иконата Джанет Джексън блестеше в черна вечерна рокля на Atelier Versace със златен колан и изящни обувки на Versace.

Неотдавна на благотворителна гала вечеря в Дюселдорф Донатела Версаче получи изключително престижното звание UNESCO патрон на образованието.

Тя бе посвете на набиране на средства за Децата в нужда.

Отличието италианската дизайнерка получи от името на участващата в програмата на световната организация фондация Versace-One.

Тя е създадена заедно с китайския актьор Джет Ли. Заедно с Донатела Версаче сред наградените са Оливър Стоун, Сиена Милър, немският актьор Армин Мюлер Щал и Андрея Бочели.
 

More All fashion