Следва

На ти мамо нова булка

Милослав Йосифов, Главен редактор на News.bg

Остават ви само три години до навършване на първите 7, които както знаем са...

Лица преди 13 години

По случай 4-тия ни рожден ден 40 луксозни марки осигуриха 40 страхотни подаръка за читателите ни.

За да получиш един от тях, трябва само да ни изпратиш пожелание от сърце на [email protected] до 30.12.2010, а на 4.01.2011 ще изберем 40 наградени с жребий.

Следващите два месеца, всеки ден в каре Подарък на деня ще изваждаме от сандъка с подаръци по един от тези 40, коитото съвсем реално можеш да получиш от нас по случай рождения ни ден.

Освен това още 40 скъпи приятели и емблематични лица, които са присъствали на нашите страници, са ни подготвили по едно пожелания, което ще споделяме с теб, за да е по-сладка тортата.

Е, разбира се, ще продължаваме да бъдем бисквитката към кафето ти, глътката мляко в чая и лъжичката мед, която подслажда живота ти!

Поредното пожелание е от нашите колеги и партньори от News.bg:

Остават ви само три години до навършване на първите 7, които както знаем са много, много важни. Затова, дотогава трябва много да слушате, да се учите и да се усмихвате! Свикнахте ни viewsofia да бъде един усмихнат сайт, така че нямате избор. А пък ако успявате и да се забавлявате докато работите, купонът ще е пълен! Иначе ви пожелавам здрави сървъри и бърз нет!

Милослав Йосифов, Главен редактор, news.bg

На снимката горе (от ляво на дясно) - оперната звезда Юлиан Константинов, писателят Георги Господинов и главният редактор на news.bg Милослав Йосифов.




More Лица