Следва

Зад кулисите на "Влюбване в Италия"

Ники Илиев и Саня Борисова в 3D. Списание Intro показва за първи път подобни кадри у нас

В ноемврийския брой на Intro, който е вече на пазара, можете да видите първото триизмерно съдържание в...

All fashion преди 13 години

В ноемврийския брой на Intro, който е вече на пазара, можете да видите първото триизмерно съдържание в българско списание.

Сесията е реализирана изцяло от роден екип, фотограф е Тихомир Рачев/ No Frame Studio, а модели - Саня Борисова и Ники Илиев. Към броя са приложени специални очила.

Очертава се съвсем скоро списание Intro да подходи още по-амбициозно към новаторската за България идея и да създаде изцяло 3D раздел в изданието.



Лице на новия брой е Борко Чучков, който има зад гърба си куп реклами, тв предавания и запис на музика за над 600 филма, включително и носител на Оскар.

Вече е готов и новият му филм – „Тилт”, който се очертава доза добро българско кино, което не е поредният миш-маш за голям екран, защото както Борко казва: „Многотията, като правиш един филм, е опасно нещо. Като искаш в него да има и любов, и секс, и наркотици, и от това, и от онова – става страшно.”

Тенденцията за 3D фотосесиите в списанията продължава да навлиза с пълна скорост, след като и септемврийският брой на сп. VOGUE Италия публикува 22 страници фотосесия на австралийския топмодел Миранда Кер с автор – известният американски фотограф Стивън Майзъл.

Дали новите технологии ще променят визията и мисленето в модата и ще привнесат по-различни гледни точки в световен план, предстои да разберем.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.