Следва

Стрийт стайл вдъхновения - Мъжете на седмицата

Lanvin и H&M представиха снощи своето шоу в Ню Йорк

Снощи София Копола, Анди Макдауъл, Ема Робъртс, Лили Собиески, Анна Сю, Тори Бърч и Алекзандър Уанг, заедно с останалите гости, се събраха за да отпразнуват колаборацията...

All fashion преди 13 години

Снощи София Копола, Анди Макдауъл, Ема Робъртс, Лили Собиески, Анна Сю, Тори Бърч и Алекзандър Уанг, заедно с останалите гости, се събраха за да отпразнуват колаборацията на Lanvin за H&M и да се насладят на невероятното шоу на известния художествен ръководител на лейбъла, Албер Елбаз, в хотел Pierre.

Tворенията на висша  мода, които са преправени модели на Lanvin за H&M, се разходиха по модния подиум с помощта на топ модели като Азия Чоу, Пикси Гелдоф, Дрий Хемингуей, Олга и Ана Делло Руссо.

Гостите пристигнаха на червения килим пред хотел Pierre в Ню Йорк с променена в графити стил фасада, а след това те влязоха в хотела, "потънал" в цветя, дървета и зеленина. Всички станаха свидетели на шоу, което няма да забравят скоро.

Колекцията Lanvin за H&M ще се продава в около 200 магазина в цял свят. Тя ще стартира на 20 ноември в САЩ и Канада, а на 23 ноември в останалата част на света.



"Работа с този невероятно талантлив дизайнер е фантастично модно преживяване и ние сме безкрайно развълнувани да предложим неговите шедьоври на нашите клиенти." Маргарета ван ден Бош, творчески консултант на H&M.



Албер Елбаз, артистичен директор на Lanvin, създаде дамската си колекция за H&M с изключителна амбиция, внасяйки кодовете на модната къща, за да може всяка една дреха да се идентифицира с Lanvin. Mъжките облекла, дело на дизайнера на мъжката линия на Lanvin Lucas Ossendrijver, капсулират завършената визия на лейбъла за това, как мъжете трябва да се обличат. Това е изцяло нов гардероб с осъвременена класика, със смокинги предвидени за ежедневно облекло и джогинг панталони, който им добавят един изцяло нов спортен облик.



София Копола каза на събирането, "Мисля, че Албер Елбаз е велик, обичам това, което той прави за Lanvin. Дрехите му са толкова момичешки и закачливи и те карат да се чувстваш уверена в същото време. Страхотно е, че той работи с H&M и прави всичко това достъпно за младите хора.

А Анди Макдауъл добавя: "Мисля, че е гений. Аз съм голям фен на Lanvin. Мога да си позволя Lanvin, а дъщеря ми - H&M, сега и тя ще има възможност да има малко по-привлекателен гардероб."

More All fashion