Следва

Breathtaker: Новите гривни от Нева Балникова

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Очарователната Ирина краси корицата на испанското декемврийско издание на най-известното списание за мъже. Но дотук с хубавите новини. Оказа се, че Ирина съди списанието за нахален фотошоп ретуш, както и за договор, който те твърдят, че е подписала, с оглед публикуването на тези кадри.

All fashion преди 13 години

Испанското GQ разсъблече Irina Shayk с нахален фотошоп

Очарователната Ирина краси корицата на испанското декемврийско издание на най-известното списание за мъже. Но дотук с хубавите новини.

Оказа се, че Ирина съди списанието за нахален фотошоп ретуш, както и за договор, който те твърдят, че е подписала, с оглед публикуването на тези кадри.

Според красивия модел, по време на снимките, тя е била с бельо, което в последствие е било изтрито на фотошоп, така, че в момента на три снимки от сесията тя изглежда чисто гола, макар и кадрите да са наистина красиви.

Много жалко за реномето на GQ, ако се окаже, че Ирина е права.

Patricia Schmid за Elle Украйна, окромври 2010




Patricia е снимана от Matt Jones в интересна градска сесия за окромврийския брой на украинското издание на Elle, но проблемът тук не са кадрите или позите, а стайлингът.

Стилистът остава неизвестен за нас, но и по-добре. Работата с колани и позиционирането им определено не му се отдава.

Valentino с ексклузивна колекция за GAP



Идеята като начало беше доста добра, но къдрите и рюшовете в изпълнението на креативните директори на Valentino ни идват малко в повече, особено т.нар. „cargo” панталони (в средата).

Въпреки всичко, ни допаднаха обувките и парката, върху която къдрите от милитъри деним стоят интересно.

Корицата на Vogue Турция, декмври 2010



Да, Турция си има свой Vogue от известно време насам, изключително успешен при това. Но декемврийската му корица малко ни стресна.

Красива рокля, страхотен модел, но тези пластмасови златни ръце какво правят там изобщо?! Кадърът малко напомня на странна поза от „Vogue” на Мадона, но съвсем малко и то не може да оправдае пластмасовите златни ръце.

Отново Ирина, но този път за Harper’s Bazaar Испания



Колаборацията Ирина Шайк – испански списания, определено не е успешна. Явно нещо се случва, опре ли положението до снимки с испанци.

Тук фотограф е Rafa Gallar за ноемврийския брой на Harper’s Bazaar, а Ирина, която е красива въпреки вричко, изглежда странно.

Дори странно не е точно определение, по-скоро точната дума е стряскащо. Погледът е най-интересен за наблюдение от всичко в сесията.
 

More All fashion